Restauranger på Öland – sommaröppet

När man bor på en semesterort som Öland så kan man förvänta sig att staden och samtliga socknar fyller sig med turister. Det är många sommarbutiker och sommarrestauranger som öppnas upp och ön fylls med liv. Vissa restauranger och butiker har öppet året runt så ön släcks inte ner bara för att turisterna åker hem. Några av de populära krogarna har öppet året runt. Vi boende kan besöka några av de goda pizzeriorna även under vintern och flera fik har öppet och serverar kaffe och goda bakelser även då.

Restauranger på Öland - sommaröppetDet finns restauranger som erbjuder mer än mat. De har ibland även underhållning som vi besökare får ta del utav. Några spelar instrument och några sjunger. En del sänder stora matcher på TV och en del erbjuder underhållning i form av spelautomater. Det finns alltså lite av varje även under vintertid på Öland. Det som finns under vintertid finns i så mycket större utsträckning under sommaren.

Många föredrar hellre spel på nätet än på spelautomaterna

Det finns som sagt spelautomater på vissa krogar men det är inte alla som vill sitta och spela där. Många föredrar just att spela över internet. Gärna hemma i lugn och ro. Varför de gör det är lite olika. Många vill som sagt sitta i lugn och ro för att spela. Andra vill inte alltid synas ute bland folk. När sommaren har tagit slut och alla turister har åkt hem så är man som Ölandsbo lite mätt på ljud och på restauranger så finns det lite olika ljud som man gärna vill slippa ibland och det oavsett hur god maten än är som de serverar.

Sedan kan det oftast bero på att på en liten ö så känner man de flesta. Vill man då spela bort en stund så vill man kanske inte bli störd för att riskera att förlora det man har börjat spela. Ibland vill man bara helt enkelt vara för sig själv.

Under sommaren så är maskinerna oftast upptagna med så av ren vana så fortsätter man kanske att spela hemma på online casinon i lugn och ro. Många turister som inte varit på Öland förut vet inte vad som finns alltid. Så därför har de sin dator med sig och sitter kanske hellre vid den än vid de spelautomater som finns på krogarna.

På internet så finns det mer att erbjuda

Internet är stort och man får fler alternativ att välja mellan när det kommer till spel. Man kanske vill variera de olika spelen och det gör man lättast över internet. Vid en spelautomat så är det enbart det spelet som finns i den som man kan spela. Det kan vara en bidragande faktor till varför fler väljer att spela via nätet. Det finns mer att välja mellan helt enkelt.